Generalităţi


Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. S.C. Rosystem Service Center S.R.L. îsi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Definire termeni


Site-urile www.rosystem.ro, www.reparatii-laptop.ro, www.servicelaptop.ro sunt întreţinute şi administrate de S.C. Rosystem Service Center S.R.L. (legal înregistrată), care va fi denumită în continuare Societate. Persoana fizică sau juridică care accesează aceste site-uri (indiferent dacă comandă sau nu produse ori servicii), este denumită Client. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informaţii care se găsesc pe site-urile mai sus menţionate, vor fi denumite în continuare Conţinut.

Drepturi de proprietate intelectuală


Întregul Conţinut este proprietatea S.C. Rosystem Service Center S.R.L. şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Orice Client se obligă, în mod necondiţionat, să nu copieze, republice, reproducă sau modifice în orice fel, transmită sau distribuie, orice parte sau întregul Conţinut.

Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a Conţinutului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări care îl compun, este strict interzisă, constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Astfel, sunt interzise în mod expres:

  • accesarea Conţinutului de către dispozitive sau programe automate;
  • copierea manuală a Conţinutului;
  • citirea sau publicarea Conţinutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparaţie sau analiză în vreun fel.

Confidenţialitate


Datele personale introduse de către Client vor fi folosite de Societate, numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile după autentificare sunt necesare pentru facturare, livrarea echipamentelor reparate sau produselor comandate, anunţarea promoţiilor în curs etc., în nici un caz nu vor fi furnizate unei terţe parţi. Societatea nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Fraudă


Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica Conţinutul, sau de a afecta performanţele serverului va fi considerat o tentativă de fraudare şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva celor care au încercat acest fapt.

Litigii


Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă. în cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române. Fiind de acord cu aceste Termene şi Conditii, clientul îsi asumă în totalitate aceste riscuri.